Adatkezelési tájékoztató

Az utolsó módosítás időpontja: 10. november 2021

A Stumarinál nagyra értékeljük az Ön magánéletét. Ez az adatvédelmi szabályzat tájékoztatást nyújt arról, hogyan gyűjtjük és dolgozzuk fel az Ön személyes adatait, amikor meglátogatja weboldalainkat (www.collateralbase.com, www.cannabisindustrylawyer.com, know.cannabisindustrylawyer.comvagy www.cannabislegalizationnews.com), vagy használja szolgáltatásainkat. Ebben az adatvédelmi nyilatkozatban tájékoztatjuk Önt az érintettként fennálló jogairól is. 

A jelen szabályzatban leírtakon kívül semmilyen személyes adatot nem gyűjtünk. A személyes adatokat nem kezeljük olyan módon, amely ellentétes azzal a céllal, amelyből a személyes adatokat megszereztük. Személyes adatainak feldolgozása során betartjuk az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) szabályait.

Ki kezeli az Ön személyes adatait? 

ellenőr

A Stumari and Collateral Base kinevezett egy adatkezelőt, aki segít a webes platformjainkon lévő adatok kezelésében. A következő címen találhatóunk: 

316 SW Washington St. Ste 1a

Peoria, IL 61602

Mi vagyunk az Adatkezelő az Ön által számunkra megadott személyes adatok tekintetében. Ez azt jelenti, hogy mi határozzuk meg az Ön személyes adatai feldolgozásának céljait és módjait. 

(Al)processzorok

Használhatunk (al)feldolgozókat. Az (al)feldolgozók a személyes adatokat csak olyan mértékben kezelik, amennyire az az adott feladatuk vagy szolgáltatásuk elvégzéséhez szükséges. Személyes adatait csak megfelelő védelmi intézkedések mellett adjuk át. Ezek az intézkedések a következők lehetnek: adatkezelési megállapodás a titoktartás biztosítása érdekében; az adatok továbbítása során a biztonságot garantáló technikai intézkedések; az (al)feldolgozó kötelezettsége, hogy minden információt a vonatkozó adatvédelmi jogszabályokkal összhangban használjon fel, és az adatokat ne használja fel saját céljaira. 

Transzfer az Európai Gazdasági Térségen kívülre

Személyes adatait továbbíthatjuk az Európai Gazdasági Térségen vagy nemzetközi szervezeten kívüli országba. Ezekben a forgatókönyvekben biztosítjuk, hogy a megfelelő, megfelelő és szükséges biztosítékok és átviteli mechanizmusok működjenek

Ez azt jelenti, hogy az Európai Bizottság megfelelőségi határozata alapján is megtörténhet az átruházás. Ilyen megfelelőségi határozat hiányában a személyes adatok harmadik országokba történő továbbítására vonatkozó összes szerződésünkben szereplő általános szerződési kikötéseket alkalmazzuk az Európai Bizottság által biztosított módon.

Ha szeretne másolatot kapni a megtett megfelelő biztosítékokat bemutató dokumentumokról, kérheti a legal@Stumari vagy a Collateral Base.com címen.

Miért és hogyan kezeljük személyes adatait?

Személyes adatait az alábbiakban felsorolt ​​célokra kezeljük. Ilyen körülmények között szükségünk van az adatokra, hogy szolgáltatásainkat nyújthassuk Önnek. Ugyanebből a célból megoszthatjuk személyes adatait valamelyik adatfeldolgozónkkal. Ha az Ön személyes adatait e célon túlmenően is kezelni kívánjuk, kifejezett hozzájárulását kérjük.  

Személyes adatait semmilyen célból nem adjuk ki másnak.

Termékek vásárlása

Termékeink megvásárlásakor a következő adatokat gyűjtjük a megrendelés során: 

  • Az utó- és vezetékneved;
  • Az Ön címe és országa;
  • Az email címed;
  • Cége neve és adószáma (ha van);
  • Az Ön IP-címe. Két okból kell összegyűjtenünk ezeket az információkat: az egyik az, hogy megfelelő támogatási szolgáltatást tudjunk nyújtani Önnek, a másik pedig az EU áfajogának való megfelelés miatt.

Meg kell szereznünk ezeket az információkat, hogy megfeleljünk a holland jogszabályoknak. Ezeket az információkat a Stumari vagy a Collateral Base adatbázis-kiszolgálón, valamint az Ön Stumari vagy Collateral Base.com, MyStumari vagy Collateral Base & Stumari vagy Collateral Base Academy fiókjában menti a rendszer, ahol az információkhoz hozzáférhet.

Rendelési (fizetési) adatait addig tároljuk, amíg az szükséges a holland jogszabályoknak való megfeleléshez.

Megosztjuk adatait a Postmarktal. A postai bélyegző az a feldolgozó, aki a Stumaritól vagy a Collateral Base-től a szerződéses jogviszonyunkkal kapcsolatos összes e-mailt kiküldi (pl. visszaigazoló e-mail). Ezért szükséges a következő adatok megosztása. A postai bélyegzőnek elküldött információk a következők: 

  • Keresztnév
  • E-mail cím
  • Előfizetési szám
  • A vásárolt termékek terméknevei 
  • Valuta
  • Rendelési szám, rendelés dátuma, ár, fizetési mód.   

A postai bélyegző ezeket az információkat 45 napig megőrzi. Ezen időszak lejárta után minden adatot eltávolítunk. 

Fizetési adatait (pl. hitelkártyaadatok) nem dolgozzuk fel a pénztároldalunkon. Ez az információ csak vizuálisan jelenik meg weboldalunkon, de technikailag a Paypal vagy az Adyen tulajdona. A Stumari vagy a Collateral Base csak titkosított kódot dolgoz fel, mert nem kell látnunk a részleteket, és így megnő az adatvédelem. A PayPal és az Adyen független adatkezelőnek számítanak. A Stumari vagy Collateral Base támogatási mérnökeinek korlátozott csoportja a Paypal és Adyen környezetben a következő adatokhoz férhet hozzá: e-mail címek, tranzakciószámok, tranzakció időpontja és a kártya kibocsátója. Ez a hozzáférés szükséges ahhoz, hogy támogatási mérnökeink megerősítsék a kifizetéseket és/vagy visszatérítéseket. 

Ügyféladatok megosztása a Newfold Digital Inc.-vel.

A Stumari vagy Collateral Base a Newfold Capital Inc. (Newfold) tulajdona. A nemzetközi jogi és megfelelőségi szabványok teljesítése érdekében megoszthatjuk az ügyfelek adatait a Newfolddal. Mind a Stumari, mind a Collateral Base és a Newfold „ellenőrzőnek” minősül ezen információk tekintetében, mivel közösen határozzuk meg a feldolgozás célját és eszközeit. Mivel ezeket az információkat az Egyesült Államokba küldjük, adatkezelési megállapodás van érvényben. 

A Newfold megőrzi a személyes adatokat mindaddig, amíg az szükséges az Egyesült Államok jogszabályainak való megfeleléshez.  

Feliratkozás hírlevelünkre

Szeretne értesülni a Stumari vagy a Collateral Base termékeiről és szolgáltatásairól? Nagy! Amikor feliratkozik a Stumari vagy Collateral Base hírlevélre a weboldalon, meg kell adnia a Stumari vagy Collateral Base hozzájárulását hírlevelünk elküldéséhez. A hozzájárulás visszavonása egyszerűen elvégezhető bármely hírlevél alatti „Leiratkozás” gombra kattintva. A Stumari vagy Collateral Base hírlevélre való feliratkozáskor a következő információkat kérjük Öntől:

  • Az utó- és vezetékneved;
  • Az email címed.

Mindenki, aki Stumari vagy Collateral Base terméket vásárol, automatikusan megkapja hírlevelünket. Ennek az az oka, hogy hírlevelünk sok olyan termékkel kapcsolatos tartalmat tartalmaz, amely nagyon hasznos lehet Önnek, mint termékünk felhasználójának. A hírlevél alatti „leiratkozás” gombra kattintva bármikor egyszerűen leiratkozhat. 

A fenti információkat továbbítjuk a Mailblue-nak, a Stumari vagy Collateral Base hírlevelet kiküldő feldolgozónak. Ha leiratkozik, a Mailblue eltávolítja e-mail címét a levelezőlistáról.

Támogatás 

Ha Ön prémium ügyfél, támogatást nyújtunk a Help Scouton és e-mailen keresztül. Ha kérdést tesz fel nekünk a Help Scout jelzőfényen keresztül, begyűjtjük városát, országát, IP-címét, operációs rendszerét, eszközét és webböngészőjét. Ezeket az adatokat nem gyűjtjük, ha rendszeres e-mailt küld. Ebben az esetben csak az Ön e-mail címét gyűjtjük össze. Az információkat a Help Scout menti, és csak a megfelelő támogatás biztosítására és a támogatási szolgáltatásunk használatának elemzésére használjuk fel. Ezért ezeket az információkat négy (4) évig meg kell őrizni. Négy (4) év elteltével a Help Scout összes adata törlődik és megsemmisül. 

kommentálva

Amikor megjegyzést tesz valamelyik bejegyzésünkhöz a webhelyen, például a blogon, elkérjük az Ön nevét és e-mail címét. Ez azért van, mert kommentálni kell a blogbejegyzést. Ezeket az információkat az adott weboldalon tároljuk mindaddig, amíg léteznek. 

Webinárium 

Mint azt Ön is tudja, a Stumari vagy a Collateral Base nagyon érdekes webináriumokat ad otthont! Ezeknek a webináriumoknak a házigazdája a Crowdcast. Amikor regisztrál egy Stumari vagy Collateral Base webináriumra, a Crowdcast a következő személyes adatokat gyűjti:  

  • E-mail cím (Crowdcast-fiók létrehozásához)
  • Felhasználónév
  • Név
  • Helyszín (ország és város)
  • A bejelentkezés módja 
  • Adott esetben válaszai a webinárium házigazdái által feltett kérdésekre.

A Crowdcast mindaddig tárolja és menti ezeket az információkat, amíg a Stumari vagy a Collateral Base nem törli az eseményt. 

Hitelesítés

Egyes termékeink megkérik Önt, hogy azonosítsa magát a Google-lal vagy a Facebookkal, hogy információkat tudjunk lekérni az Ön nevében. Nem nézzük meg az Ön személyes adatait. Fenntartjuk a jogot, hogy összesítsük a használati adatokat, hogy mérjük alkalmazásaink teljesítményét, de semmilyen azonosítható személyes adatot nem adunk ki harmadik félnek.

Külső hivatkozások

Weboldalunk (társult) hivatkozásokat tartalmaz néhány más webhelyre. A Stumari vagy a Collateral Base.com és szerzői nem vállalnak felelősséget az ilyen webhelyek adatvédelmi gyakorlatáért vagy tartalmáért

Automatikusan naplózott információk, amikor meglátogatja weboldalunkat

Weboldalunkon harmadik felektől (Google Analytics és Google Tag Manager, Hotjar) és saját magunk által készített webelemző eszközöket használunk, hogy segítsünk elemezni, hogy a felhasználók hogyan használják webhelyünket. Ezek az eszközök „sütiket” használnak, amelyek az Ön számítógépén elhelyezett szöveges fájlok szabványos internetes naplóadatok és látogatói viselkedési információk gyűjtésére.

Mi és harmadik felek cookie-kat használunk, hogy:

  • Weboldalunk funkcióinak engedélyezése (munkamenet, technikai és funkcionális cookie-k);
  • A weboldal használatának elemzése, és ez alapján a weboldal felhasználóbarátabbá tétele (analitikai sütik);

Az alábbi személyes adatokat gyűjtjük: 

  • IP-cím;
  • Weboldalunk Ön általi használatára vonatkozó információk (például meglátogatott oldalak és kattintások);
  • Eszköz típusa és böngészője;
  • Helyszín (ország és város);
  • Céloldal (referrer-URL);
  • Képernyőfelbontás;
  • Kérések és válaszok, amelyeket az Ön készülékéről és az Ön készülékére küldünk.

A Stumari vagy a Collateral Base tulajdonában lévő eszközzel nem történik azonosítás az érintettekkel, és a cookie-k kizárólag funkcionálisak. Az Ön IP-címét a szerverünkön lévő hozzáférési naplókba mentjük, és 90 napig tároljuk, és csak biztonsági és incidens-elhárítási célokra használjuk. Ezt a szervert a SiteGround üzemelteti. Ezen időtartam letelte után az adatokat eltávolítjuk és megsemmisítjük. Az információ mentésének oka az eseményekre adott válasz. Az általunk gyűjtött egyéb információk az úgynevezett „munkamenet-sütik” és „funkcionális cookie-k”. Ezeket arra használjuk, hogy Ön használhassa weboldalunkat. 

Ezeknek a cookie-knak nincs következménye a látogatók magánéletére nézve. Ezen szempontok miatt a Stumari vagy a Collateral Base tulajdonában lévő eszköz előzetes hozzájárulás kérése nélkül engedélyezett. A sütik által generált, a weboldal használatáról szóló információkat a SiteGround tárhelytársaságunkhoz továbbítjuk. Ezt az információt azután a látogatók webhelyhasználatának értékelésére, valamint a Stumari vagy a Collateral Base.com webhelyaktivitásairól szóló statisztikai jelentések összeállítására használjuk fel. 

A Google Analytics és a Google Címkekezelő anonim IP-címet használ, és követjük a holland adatvédelmi hatóság irányelveit, hogy a Google elemzését adatvédelmi szempontból megfelelő módon állítsuk be. A Google átadhatja az összegyűjtött információkat harmadik feleknek, ha azt jogszabály előírja. Erre nincs befolyásunk. Soha nem engedjük meg a Google-nak, hogy az összegyűjtött elemzési információkat más Google-szolgáltatásokra vagy célokra használja fel. 

A Hotjar Automatikusan elhomályosítja a beviteli mezőket, űrlapokat, telefonszámokat stb., aminek következtében a rendszer nem rögzít személyes adatokat. A Google 26 hónapig megőrzi az információkat. 

Az Ön IP-címének feldolgozása weboldalunk használatához a megrendeléstől elkülönül. Ezeket az információkat nem kapcsoljuk össze, és az Ön IP-címének harmadik felek általi feldolgozása weboldalunk használatának elemzése céljából anonim marad.  

Cookie-k letiltása és engedélyezése

Ha nem szeretne cookie-kat tárolni a számítógépén, vagy szeretné eltávolítani a már eltárolt sütiket, ezt a böngésző beállításainál a beállítások képernyőn teheti meg. Ezeknek a beállításoknak a beállítása böngészőnként eltérő.

Ha szeretné eltávolítani a már eltárolt sütiket, ezt a böngésző beállításainál a beállítások képernyőn teheti meg. Ezeknek a beállításoknak a beállítása böngészőnként eltérő.

Az Ön, mint érintett jogai 

A GDPR értelmében Önt adatalanyként számos jog illeti meg. Az adatvédelmi szabályzatnak ez a fejezete leírja az érintettek jogait, valamint azt, hogy ezekre a jogokra hogyan hivatkozhat.

A hozzáférés joga

Önnek joga van hozzáférni az általunk kezelt személyes adatokhoz, és megőrizni az adatok másolatát. A Stumari vagy a Collateral Base.com, a My Stumari vagy a Collateral Base & Stumari vagy a Collateral Base fiókjaiban könnyedén hozzáférhet az általunk gyűjtött és mentett személyes adatokhoz, amikor Ön megrendelést adott. 

A helyesbítéshez való jog

Ha személyes adatai tévesek, Önnek jogában áll kérni tőlünk személyes adatainak helyesbítését. Személyes adatait ennek megfelelően helyesbítjük.

A törlés joga („elfelejtettség”)

Ha azt szeretné, hogy töröljük személyes adatait, jogában áll kérni tőlünk személyes adatainak törlését. Töröljük az Ön személyes adatait, kivéve, ha jogszabályi kötelezettségünk van a személyes adatok további feldolgozására.

A feldolgozás korlátozásának joga

Ha Ön úgy véli, hogy személyes adatainak kezelése jogellenes, vagy személyes adatai tévesek, vagy a személyes adatokra a megőrzési idő letelte után jogi igények benyújtására van szüksége, vagy tiltakozott személyes adatainak kezelése ellen, kérheti tőlünk személyes adatainak korlátozását. Ebben az esetben nem tudjuk feldolgozni az Ön személyes adatait, hacsak nem ad nekünk engedélyt.

Az adathordozhatósághoz való jog (beleegyezés vagy teljesítési megállapodás alapján történő feldolgozás esetén)

Kérheti tőlünk a Stumari vagy a Collateral Base által feldolgozott összes személyes adat exportálását. Az összegyűjtött és feldolgozott személyes adatokról exportálást biztosítunk.

A feldolgozás elleni tiltakozás joga.

Önnek jogában áll tiltakozni személyes adatainak általunk végzett kezelése ellen, bizonyos feltételek mellett.

Ha élni kíván az érintett jelen bekezdésben említett jogaival, kérjük, küldje el kérelmét a tom@CollateralBase.com e-mail címen. Adattörlési kérelmekkel kapcsolatban forduljon a tom@CollateralBase.com címhez.

 

Biztonság

Megfelelő technikai és szervezeti biztonsági intézkedéseket tettünk annak érdekében, hogy megvédjük személyes adatait az elvesztéstől, visszaéléstől, megváltoztatástól és/vagy megsemmisüléstől. Bár ésszerű gondossággal járunk el az Ön berendezése és rendszereink közötti biztonságos információtovábbítás biztosítása érdekében, nem tudjuk garantálni vagy garantálni az interneten számunkra továbbított információk biztonságát. A releváns személyes adatokhoz csak azok a felhatalmazott munkatársak férhetnek hozzá, akiknek munkájuk elvégzéséhez hozzáférésre van szükségük a vonatkozó személyes adatokhoz. Belső kiberbiztonsági szabályzatunkban szerepelnek irányelveink és rendelkezéseink, amelyek megőrzik adat- és technológiai infrastruktúránk, valamint az általunk készített és a felhasználók számára terjesztett szoftverek biztonságát. 

Kapcsolatfelvétel a Stumarival vagy a Collateral Base-szal

Ha bármilyen kérdése vagy panasza van a jelen adatvédelmi nyilatkozattal, az oldal gyakorlatával vagy az ezzel a webhellyel való kapcsolataival kapcsolatban, felveheti velünk a kapcsolatot Elérhetőség oldalon vagy küldjön e-mailt

Elérhetőségek:

Stumari vagy Collateral Base, LLC

E-mail: tom@CollateralBase.com

Collateral Base, LLC

316 SW Washington St. Ste 1a

Peoria, IL 61602

USA

Figyelem: adatvédelmi tisztviselő

CCPA jogok és választási lehetőségek

A CCPA a kaliforniai lakosok számára különleges jogokat biztosít személyes adataikkal kapcsolatban. Az Ön CCPA-jogai és e jogok gyakorlásának módja itt található.

Hozzáférési jog

Önnek joga van arra, hogy kérjen bizonyos információkat az Ön személyes adatainak az elmúlt 12 hónap során végzett gyűjtéséről és felhasználásáról. Amint megkapjuk és megerősítjük ellenőrizhető fogyasztói kérelmét (lásd: Hozzáférési, adathordozhatósági és törlési jogok gyakorlása), a következőket közöljük:

  • A rólad gyűjtött személyes adatok kategóriái.
  • A rólad gyűjtött személyes adatok forráskategóriái.
  • Üzleti vagy kereskedelmi célja a személyes adatok gyűjtése vagy eladása.
  • Harmadik felek kategóriái, akikkel megosztjuk a személyes információkat.
  • Azon személyes adatok, amelyeket önről gyűjtöttünk (adatátviteli kérésnek is nevezzük).
  • Ha üzleti célokra értékesítettük vagy nyilvánosságra hozták az Ön személyes adatait, akkor két külön lista foglalja magában:
    • értékesítés, azonosítva a személyes információk kategóriáit, amelyeket a címzettek minden kategóriája vásárolt; és
    • üzleti célú közzététel, azonosítva a személyes információ kategóriáit, amelyeket a címzettek minden kategóriája megszerez.

Törlés iránti jogok

Önnek jogában áll kérni, hogy töröljük az Öntől gyűjtött és megőrzött személyes adatait, bizonyos kivételektől eltekintve. Miután megkaptuk és megerősítettük ellenőrizhető fogyasztói kérelmét (lásd: Hozzáférés gyakorlása), töröljük (és felszólítjuk szolgáltatóinkat, hogy töröljék) az Ön személyes adatait, kivéve, ha kivétel vonatkozik ránk.

Visszautasíthatjuk törlési kérelmét, ha az adatok megőrzése szükséges számunkra vagy szolgáltató(k) számára:

  1. Végezze el azt a tranzakciót, amelyre a személyes adatokat összegyűjtöttük, nyújtsunk Ön által igényelt árut vagy szolgáltatást, hajtson végre ésszerűen előre látható intézkedéseket az Önnel fennálló üzleti kapcsolatunk keretében, vagy más módon teljesítse Önnel a szerződésünket.
  2. Biztonsági események felderítése, védekezés a rosszindulatú, megtévesztő, csaló vagy illegális tevékenységek ellen, vagy az ilyen tevékenységekért felelős személyek felelősségre vonása.
  3. Hibakeresés a meglévő tervezett funkcionalitást károsító hibák azonosítása és kijavítása érdekében.
  4. Gyakorolja a szólásszabadságot, biztosítsa egy másik fogyasztó jogát a szólásszabadság gyakorlásához, vagy gyakoroljon a törvényben előírt más jogot.
  5. Tartsa be a California Electronic Communications Privacy Act előírásait (Cal. Penal Code § 1546 et. seq.).
  6. Vegyen részt nyilvános vagy lektorált kutatásban a CCPA 1798.105. szakasza (d) (6) bekezdésével összhangban.
  7. Engedélyezzen kizárólag olyan belső felhasználásokat, amelyek ésszerűen illeszkednek a fogyasztói elvárásokhoz, a velünk fennálló kapcsolata alapján.
  8. Tartsa be a jogi kötelezettségeket.
  9. Az információkat más olyan belső és törvényes felhasználással használja, amely kompatibilis azzal a kontextussal, amelyben Ön megadta azokat.

Hozzáférési, adatátviteli és törlési jogok gyakorlása

A fent leírt hozzáférési, adathordozhatósági és törlési jogok gyakorlásához kérjük, nyújtson be igazolható fogyasztói kérelmet a tom@collateralbase.com e-mail címünkre.

Kizárólag Ön, vagy a Kalifornia államtitkáránál regisztrált személy, akit felhatalmaz arra, hogy az Ön nevében eljárjon, igazolható fogyasztói kérelmet nyújthat be személyes adataival kapcsolatban. Kiskorú gyermeke nevében is benyújthat igazolható fogyasztói kérelmet.

12 hónapos időszakon belül csak kétszer tehet ellenőrizhető fogyasztói hozzáférési vagy adatátviteli kérelmet. Az ellenőrizhető fogyasztói igénynek:

  • Adjon meg elegendő információt, amely lehetővé teszi számunkra, hogy ésszerűen igazoljuk, hogy Ön az a személy, akiről személyes információkat gyűjtöttünk, vagy meghatalmazott képviselője.
  • Írja le kérését olyan részletességgel, amely lehetővé teszi számunkra, hogy megfelelően megértsük, kiértékeljük és reagáljunk rá.

Nem tudunk válaszolni a kérésére, és személyes adatokat nem tudunk adni Önnek, ha nem tudjuk ellenőrizni a kérelem benyújtására szolgáló személyazonosságát vagy felhatalmazását, és megbizonyosodhatunk arról, hogy a személyes adatok Önre vonatkoznak.

Kizárólag az ellenőrizhető fogyasztói megkeresésben megadott személyes információkat használjuk fel a kérelmező személyazonosságának vagy a kérelem benyújtására felhatalmazott személyek ellenőrzésére.

Válaszidő és -formátum

Az igazolható fogyasztói megkeresésre a kézhezvételtől számított negyvenöt (45) napon belül kívánunk válaszolni. Ha több időre van szükségünk (legfeljebb 90 nap), akkor írásban tájékoztatjuk az okot és a meghosszabbítást.

Az általunk közölt információk csak az ellenőrizhető fogyasztói kérelem kézhezvételét megelőző 12 hónapos időszakra vonatkoznak. Ha nem tudunk eleget tenni egy kérésnek, elmondjuk, miért. Az adathordozhatósági kérelmek esetében olyan formátumot választunk, amely lehetővé teszi az adatok könnyű átvitelét máshová.

Megkülönböztetésmentesség

Nem teszünk diszkriminációt Önnel szemben a CCPA-jogainak gyakorlása miatt, hacsak a CCPA ezt nem engedélyezi.

Elérhetőségeit

Thomas Howard

E-mail: tom@collateralbase.com 

Collateral Base, LLC

316 SW Washington St. Ste 1a

Peoria, IL 61602



Cannabis Business Mastermind

Egyenes Dope

ez kell a startupoknak
Menjünk most
* Általános Szerződési Feltételek érvényesek
közel-link
Regisztráljon az exkluzív tartalomért. Legyen Ön az első, aki értesül állama híreiről.
Feliratkozás
közeli kép